+36 1 361 42 60

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

Az ehhez vezető úton a legfontosabb értékek amiben hiszünk

FLEXIBILITÁS

Könnyen kezelhető, moduláris, széleskörűen bizonyított szoftvermegoldásokat kínálunk, amelyek egyaránt implementálhatók mind a középvállalati, mind a nagyvállalati üzleti működés folyamatába.

SZEMÉLYRE SZABOTT AGILITÁS

Munkánk során, az aktuális projektet tömbökre bontjuk, amelyek megvalósítása rövid időintervallumokat ölelnek fel. Az egyes tömbökhöz tartozó mérföldkövek elérésével, visszajelzést adunk, amellyel biztosíthatjuk, hogy valóban azt a megoldást nyújtjuk, amelyre szükség van.

FEJLŐDÉS NAPRÓL NAPRA

Fontosnak tartjuk a kiváló partnerkapcsolatot, ezért nem tagadjuk, még a leggondosabb odafigyelés mellett is előfordulnak hibák. Számunkra ez azt is jelenti egyben, hogy azokban a pillanatokban is, amikor más pihen, mi azon dolgozunk, hogy még jobbak legyünk.

Kész szoftvertermékeink

TICKETING

Kész, web alapú ticketing megoldásunk segítségével könnyen, személyes jelenlét nélkül feladatok oszthatók ki a munkatársak részére, a teendők határidővel láthatóak el. A rendszer emellett lehetőséget kínál arra, hogy a bejövő e-mailek automatikusan feladattá konvertálódjanak, ezen kívül a feladatmenedzsmentet további komplex funkciócsoportok segítik.

ISOCLOUD

Az ISOCloud az ALOHA saját fejlesztésű, integrált minőségirányítási megoldása. Az alkalmazás a vállalatok minőségirányítási tevékenységeit támogatja, legyen szó például dokumentum-menedzsmentről, munkafolyamatok nyilvántartásáról és automatizálásáról, kockázatok kezeléséről, incidens menedzsmentről, vagy éppen a riportingról.

Tovább

B2B webshop

Portfoliónknak egy modern és bármilyen piaci környezetben felhasználható business-to-business webshop keretrendszer is részét képezi. Habár az interneten megszámlálhatatlan mennyiségű webshop rendszer működik, mi a sablonos és biztonságtechnikailag vitatható platformokkal szemben egy egységes és minőségi kereskedelmi felületet kínálunk a vállalkozások számára.

SharePoint fejlesztési platformunk: ALO365

Az ALO365 egy Aloha által fejlesztett, a legújabb Microsoft technológiára épülő, erősen folyamatkonfiguráció központú keretrendszer. Segítségével lényegében bármilyen üzleti folyamat gyors átfutási idővel digitalizálható és akár automatizálható.

RUGALMAS KONFIGURÁCIÓ

RPA RENDSZER

TÁVOLI MUNKAVÉGZÉS TÁMOGATÁSA

GYORS BEVEZETHETŐSÉG

LOKÁLISAN ÜZEMELTETHETŐ ÉS FELHŐBEN IS ELÉRHETŐ VERZIÓ

SZÉLES KÖRŰ KOMPATIBILITÁS

BI megoldások / adattárház építés

Egy átgondoltan felépített BI rendszer a vállalkozás összes adatforrásához kapcsolódva gyorsítja és egyszerűsíti az adatelérést, kizárja a kézi adat előkészítésekből eredő emberi hibákat. Segítségével feldolgozhatóvá, integrálhatóvá és átalakíthatóvá válnak a több helyről gyűjtött adatok.

Szakértőink az alábbi témakörökben állnak rendelkezésre

TANÁCSADÁS és TERVEZÉS

ADATTÁRHÁZ ÉPÍTÉS

RIPORT FEJLESZTÉS

Effector platform

Összeállítottunk egy üzleti alkalmazáscsomagot, amely minden eddiginél gyorsabban és költséghatékonyabban rendelkezésre áll. Változatos kész alkalmazásblokkokkal működik, legyen az VIR, folyamatkezelés, CRM, dokumentummenedzsment, projektkezelés, vagy bármi, amire igény van. Kipróbált, gazdag funkcionalitású, ötvözi a dobozos és az egyedi fejlesztésű szoftverek előnyeit. Bármilyen cégprofilba beilleszthető, minden üzleti folyamat lefedhető általa.

IGÉNY SZERINT KOMBINÁLHATÓ ALAPSÉMÁK

BÁRMILYEN KÖRNYEZETBE KÖNNYEN IMPLEMENTÁLHATÓ

TOVÁBBFEJLESZTÉS, BŐVÍTÉS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS AZ EGYEDI ÜZLETI LOGIKA ALAPJÁN

100%-BAN TESTRE SZABHATÓ ÜZLETI ALKALMAZÁSMINTÁK

EFFECTOR PLATFORM: A STABIL KAPCSOLAT ÜZLET ÉS TECHNOLÓGIA KÖZÖTT

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

ÜZLETI ELEMZÉS

Egy szoftverfejlesztési projekt előkészítési szakaszában (vagy igény szerint akár attól függetlenül is) szakembereink célirányos interjúk során felmérik annak az üzleti környezetnek a gyakorlati működését, amely számára a vállalkozás egy szoftveres megoldás bevezetését tervezi. Az előállított információkat ezt követően a fejlesztés megvalósítási szakaszában hasznosítjuk.

SZOFTVER TANÁCSADÁS

Konzulenseink és szoftver-specialistáink készen állnak arra, hogy az üzleti igények gyors feltérképezését követően célirányos megoldási javaslattal álljanak elő a vállalkozás számára. A tanácsadás során felmerülhet egy konkrét alkalmazás neve, vagy éppen segíthetünk eligazodni abban a kérdésben, hogy egy egyedi, vagy egy dobozos szoftver éri-e meg jobban.

FOLYAMAT JAVÍTÁS

A folyamatjavítás voltaképpen egyesíti az üzleti elemzés és a tanácsadás által nyújtott előnyöket. Segítségével alapvetően szoftverfüggetlen, kizárólag üzletspecifikus javító intézkedések javaslatait dolgozzuk ki és adjuk át, legyen szó például BPA-ról, BPR-ról vagy BPI-ról.

Kapcsolat

Elérhetőség

Tel: (+36-1) 361-4260

Fax: (+36-1) 209-7789

Email: info@aloha.hu

Cím: 1117 Budapest, Alíz utca 1. (Office Garden irodaház, B épület, 7. emelet)

 

 

Szoftverfejlesztők

Email: software@aloha.hu